Terug naar overzicht

Ram: dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2021

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ram: dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2021

Besteed aandacht aan je voeding dit jaar, Ram.

De gewonde heler Chiron in Ram kan je letterlijk in contact brengen met fysieke pijnpunten. Met name in of rond je hoofd kun je je bewust worden van klachten die je misschien al tijden hebt, maar waaraan je weinig aandacht hebt geschonken. Dat kan letterlijk hoofdpijn of migraine zijn, maar het kan ook psychisch doorwerken. Ook kan het zijn dat je toe bent aan een bril. In 2021 is het moment aangebroken om je klacht serieus te nemen en een oplossing te vinden. Chiron helpt je bij het bewust worden en vervolgens ook bij de zoektocht naar een medicijn, een natuurgenezer of een goede behandeling.

Ontspanning

In het algemeen zul je merken dat je dit jaar meer rust hebt. De onrustige planeet Uranus is sinds 2019 weg uit Ram, waardoor je beter kunt ontspannen en makkelijker bij jezelf kunt blijven. Tijdens de jaren dat Uranus in Ram stond, kon je bij vlagen veranderen in de turboversie van jezelf. Dat is nu compleet anders.

Besteed aandacht aan je voeding. Soms word je zo in beslag genomen door ‘het leven’ dat je snel wat uit een zakje of pakje eet. Leg meer de nadruk op vers en plantaardig, daarmee voorzie jij je lichaam van wat het nodig heeft.


Meer Happinez?

Door anderen gelezen