Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen

Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen

Het is belangrijk om stress te lijf te gaan dit jaar, Waterman.

Met je persoonlijke vertegenwoordiger Uranus in het teken Stier beleef je 2021 via je zintuigen: die staan op scherp en zijn het doorgeefluik naar de wereld om je heen. Horen, zien, ruiken en voelen krijgen een grote nadruk. Dus als je oren of je neus niet zo goed functioneren als normaal, kun je daar enorm gestrest door raken. Dat is geen aanstellerij: het is gewoon extra belangrijk voor je dat ze het goed doen. Je vindt het ook extra belangrijk dat de lichtval in je kamer goed is. Of dat muziek het juiste volume heeft en een prettig ritme. Of dat iemand een mooie stem heeft. Ook eten koken krijgt een nieuwe dimensie. Eten moet niet langer alleen maar voedzaam en gezond zijn: je kunt je culinaire smaakpapillen verfijnen. Dat brengt echter een klein maar significant risico met zich mee: aankomen! Vooral als je nerveus bent, zie je dat terug op de weegschaal. Wil je op gewicht blijven, dan is het in 2021 extra belangrijk om stress te lijf te gaan en je zintuigen te voeden met alles behalve te veel vet en suiker. Mooie muziek, de geur van bloemen in de tuin, de wind die je huid streelt tijdens een wandeling: dat zijn de dingen die jou gezond houden in 2021.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Februari-horoscoop: tijd voor vergeving en verzoening
Februari-horoscoop: tijd voor vergeving en verzoening