Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021, Weegschaal

Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021, Weegschaal Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021, Weegschaal Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021, Weegschaal

Blijf goed naar je intuïtie luisteren. 

Met Neptunus in Vissen ben je in 2021 extra ontvankelijk voor de spirituele component van ziektes en klachten. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Verslaving is bijvoorbeeld een spirituele ziekte, iedereen kan zonder alcohol, sigaretten of snoep, maar pas als mensen op spiritueel niveau hun gevoelens van leegte oplossen, lukt het ze om de dingen die schadelijk voor ze zijn te laten staan. Mocht dit bij jou spelen, dan is het goed om hiermee aan de slag te gaan.

Het immuunsysteem hoort ook bij Neptunus. Daarom zou je wat ontvankelijker kunnen zijn voor parasieten of schimmels die zich nestelen op de grens van het lichaam. Of je ontwikkelt ineens een allergie, ook zo’n ongrijpbaar Neptunus-fenomeen.

Longevity

De keerzijde van de medaille is dat Neptunus hoort bij longevity – zo lang mogelijk gezond leven. Daarom is dit een mooie periode om je te verdiepen in manieren om langer gezond te leven. Terwijl je daarmee aan de slag gaat, kun je ontdekken dat die manier van leven met onder andere minder eten, meer bewegen, bepaalde supplementen, meteen allerlei vage klachten oplost. Belangrijk bij Neptunus is dat je goed naar je intuïtie blijft luisteren. Ook in het contact met artsen bijvoorbeeld. Jij weet intuïtief beter wat je nodig hebt. Bespreek dat.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen? Dit heeft 2021 in petto voor jouw gezondheid
Schorpioen? Dit heeft 2021 in petto voor jouw gezondheid