Zorg goed voor je sterke lijf in 2020, Leeuw

Zorg goed voor je sterke lijf in 2020, Leeuw Zorg goed voor je sterke lijf in 2020, Leeuw Zorg goed voor je sterke lijf in 2020, Leeuw

Het sterke lijf van Leeuw gaat een mooi jaar tegemoet.

Zorg goed voor je hart

Zijn er lichamelijke kwesties die je plagen, dan komt de oplossing vaak spontaan op je pad omdat Chiron in het bevriende teken Ram staat. Dan word je een beetje geholpen bij alles wat te maken heeft met je gezondheid. Je vindt de juiste masseur als je rug opspeelt, of komt iemand tegen die je terloops een kruidenthee aanraadt waardoor je weer slaapt als een roos.

Het is voor Leeuw overigens altijd belangrijk om het hart extra goed te verzorgen. Dat doe je met cardiotraining. Dat is beweging waarbij je hart even flink moet werken, zodanig dat je het voelt kloppen. Hardlopen, poweryoga, zwemmen, wat jij maar wilt.

Neem ook de tijd om je batterij op te laden

Als vanaf juni Mars in Ram staat, krijg je energetisch gezien een flink cadeau. Je kunt dan fysiek meer aan dan normaal. Nachten doorwerken zonder slaap lijkt geen probleem, meedoen aan een voettocht naar Rome ook niet. Maar de kans bestaat dat je jezelf overschat. Met Mars als bijrijder kun je makkelijk roofbouw plegen op je lichaam. Neem dus voldoende rust, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben, anders verander je in een klein kind dat hyperactief rondrent, omdat het niet beseft hoe moe het eigenlijk is. En dat eindigt vaak met een huilbui.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020
Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020