Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020

Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020 Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020 Maagd, dit is jouw health-horoscoop voor 2020

Jupiter staat in 2020 in het teken Steenbok en daar bevordert hij de groei van jouw lijf omdat Maagd en Steenbok bevriende aardetekens zijn. 

Deze bevriende aardetekens hebben invloed

Dat kan een aantal dingen betekenen. Een fantastische zwangerschap bijvoorbeeld, mocht je in de vruchtbare jaren van je leven zijn. En als je dan een beetje geluk hebt komt er zelfs een tweeling (letterlijk, dus niet het sterrenbeeld). Het kan ook zijn dat je bezwijkt voor de verleiding van te veel lekkere hapjes en drankjes waardoor de kilo’s eraan vliegen. Tegen medische verwachtingen in kun je zelfs genezing vinden voor hardnekkige klachten. Daarbij is jouw positieve instelling de belangrijkste sleutel.

En dan is er nog een kansje dat je wat extra vocht vasthoudt. Daarom is het goed in 2020 matig te zijn met zout en histamine (dat zit bijvoorbeeld in kaas, worst en wijn). Groente en fruit, met name meloen, selderij, bananen en tomaten zijn jouw persoonlijke krachtvoer. Ze bevatten veel kalium, wat vocht helpt afdrijven.

Always look on the bright side of life

Mocht je ziek worden, dan kun je merken dat het proces van ziek-zijn een diepgaande transformatie teweegbrengt bij jou. Een psychologische verandering waardoor er meer dankbaarheid, hoop en vertrouwen ontstaat. Dat kan al gebeuren als je een weekje met griep in bed ligt. Dan keer je diep in jezelf en kun je tot diepe gedachtes komen over het prachtige wonder dat jouw lichaam is.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De grote Health-horoscoop van 2020
De grote Health-horoscoop van 2020