Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen

Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen

Je gaat als Tweelingen een krachtig jaar tegemoet, waarin je lichamelijke problemen kunt aanpakken die zijn ontstaan omdat je niet goed voor jezelf hebt gezorgd.

Jij gaat goed zorgen voor je lichaam

Van maart tot juni geeft Saturnus je dat duwtje in je rug dat je nodig hebt om te stoppen met roken, minder te drinken, gezonder te eten of meer te bewegen. En dan zal je ook snel verbetering kunnen merken in de vorm van een betere stemming, want je lichaam is de tempel van je geest.

Met een goed gevoel in de spiegel kijken

Bovendien werkt die periode als een leerproces, waardoor je ook op langere termijn beter voor jezelf kunt blijven zorgen. Natuurlijk zal je heus nog weleens uit de band springen of iets ongezonds doen, maar dat wat je in deze periode oppakt (en waarmee je in 2021 waarschijnlijk een doorstart zult maken) werpt veel gezonde vruchten af.

In de maanden april en mei doe je er een schepje bovenop als je fysieke energie een boost krijgt van de planeet Mars. Vooral als ‘meer bewegen’ een van je speerpunten is, dan zijn dit de maanden om je een nieuwe sportieve routine eigen te maken of meer te gaan trainen. Dat zijn ook de maanden waarin je een dieet fanatiek kunt doorvoeren. Zet realistische stappen, dan is de kans groter dat je je doel bereikt en aan het einde van het jaar met een grote glimlach in de spiegel zult kijken.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Kreeft, dit is je health-horoscoop
Lieve Kreeft, dit is je health-horoscoop