Het is tijd voor een grote schoonmaak in april, Schorpioen

Het is tijd voor een grote schoonmaak in april, Schorpioen Het is tijd voor een grote schoonmaak in april, Schorpioen Het is tijd voor een grote schoonmaak in april, Schorpioen

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Bij jou bevindt het enthousiaste duo Jupiter en Mars zich in de introverte zones van je horoscoop. Daar zorgen ze voor spanningen: als een emotionele vulkaan die op uitbarsten staat.

Misschien heb je de afgelopen periode teveel moeten binnenhouden en is het tijd voor een schoonmaak. De dingen die je op je lever hebt, moeten eruit. Grote kans dat je gezin en familie de volle lading krijgen. Dat kan voor wat ouderwets Italiaans drama zorgen, maar maak je daar geen zorgen over. Jupiter is vooral een weldoener die jou gunstig gezind is. Als de emoties eenmaal zijn losgelaten, komen ze niet terug om je te plagen. Dan is letterlijk de lucht geklaard.

Saboteren

Toch kun je de neiging hebben om boos op jezelf te worden of dingen te doen waarmee jij jezelf saboteert. Dat is omdat Mars zich bevindt op de plek van de ‘blinde vlek’. Je reageert dingen af, omdat je niet meteen doorhebt waar het echt over gaat. Dan ga je bijvoorbeeld stampvoeten als je thuiskomt, omdat op je werk iemand onaardig tegen je was. Het helpt al als je weet dat je daar deze maand iets meer last van kunt hebben dan normaal.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter
Geef toe aan je diepste verlangen, Boogschutter