Horoscoop Boogschutter: laat in september je glas wijn wat vaker staan

Horoscoop Boogschutter: laat in september je glas wijn wat vaker staan Horoscoop Boogschutter: laat in september je glas wijn wat vaker staan Horoscoop Boogschutter: laat in september je glas wijn wat vaker staan

De optimistische Boogschutter moet er ook écht aan gaan geloven, de herfst komt eraan. Tijd om goed voor jezelf te gaan zorgen en je lijf winterproof te maken.

Wie mooi wilt zijn hoeft écht geen pijn te lijden

Het renpaard van de dierenriem heeft sterke dijen en heupen, maar tegelijk zijn dat ook je kwetsbare plek, net als de lever. Wat die dijen en heupen betreft zou je in september eens kunnen (laten) onderzoeken of de schoenen die je draagt tijdens het wandelen of hardlopen optimaal zijn. Een podoloog kan je daarbij helpen. Die kan zien of je recht staat en loopt. Misschien denk je dat dit onbelangrijk is, maar door nu aandacht te besteden aan je ‘gang’, voorkom je heupklachten over 20 of 30 jaar. Probeer ook eens om een maand lang die mooie hakken in de kast te laten staan en merk wat dit doet met je houding en eventuele pijntjes.

Drink met mate

Boogschutter is een echte levensgeniet(st)er: wijn met kaas, bier en chips… Terwijl alcohol en vet voor je lever zwaar te verteren zijn. Probeer eens een dry september, wees ook zeer matig met vet en neem met mate wat gezonde vetten zoals avocado, olijfolie en zeer kleine porties nootjes. Wat extra citrusvruchten en je lever kan er weer tegenaan. Een schone lever krijg je niet alleen door gezond leven: het gaat ook over het opruimen van emoties. Zijn er dingen waar je voortdurend woedend over bent? Neem daar bewust afstand en afscheid van.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van september 2019
  • Wil je minder gaan drinken? Met deze vijf tips gaat dat lukken
  • Hoe pak je een holistische lifestyle aan? Deze tips kunnen helpen
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok? Dit is je grote health-horoscoop!
Steenbok? Dit is je grote health-horoscoop!