Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft

Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft

In februari kun je een stap zetten in de richting van ware intimiteit.

Bij jou staat de zone van trauma en transformatie in the picture bij Venus en Jupiter. Dat gaat over de kans om je te verzoenen met moeilijke ervaringen uit je verleden, over de bereidheid om mensen te vergeven die jou op een diep niveau pijn hebben gedaan of in de steek hebben gelaten. Je ouders bijvoorbeeld, of een ander persoon die belangrijk voor je is geweest. Herken je dit niet? Vergeving hoeft niet altijd over andere mensen te gaan. Het kan ook slaan op ervaringen en op jezelf. Misschien kom je tot het besef dat het nodig is om je te verzoenen met een ingrijpend verlies of een andere verdrietige ervaring, zodat je in het hier en nu verder kunt met een lichter rugzakje.

Zachte blik

Deze helende inzichten kunnen – door de inbreng van Venus – ook je kijk op je partner veranderen. Dan kun je de ander ineens zien met een zachte blik, gefilterd door je wimpers. Dan veranderen ‘jij en ik’ in ‘wij’ en verdwijnt er iets van de existentiële eenzaamheid die je soms kunt voelen. Dan zet je een stap in de richting van de ware intimiteit waar je zo naar verlangt.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Leeuw: strijk de hand over je mooie leeuwenhart
Horoscoop Leeuw: strijk de hand over je mooie leeuwenhart