Steenbok: je kunt een beloning van de kosmos ontvangen

Steenbok: je kunt een beloning van de kosmos ontvangen Steenbok: je kunt een beloning van de kosmos ontvangen Steenbok: je kunt een beloning van de kosmos ontvangen

Geef en laat gaan in het volste vertrouwen deze maand, Steenbok.

Jupiter en Venus brengen een bezoek aan de zone die te maken heeft met je gevoel van eigenwaarde, alles wat je in het leven ‘bezit’. Februari staat in het teken van verzoening en vergeving, en dit gaat bij Steenbok sterk over tevreden zijn met jezelf. Accepteren dat je goed bent zoals je bent, dat je goed genoeg bent. Beseffen dat je waardevol bent en jezelf vergeven voor alle keren dat je jezelf niet goed genoeg vond.

Een frisse start

Bezittingen en spulletjes kun je misschien niet vergeven, maar je kunt ze wel weggeven en een nieuw leven gunnen. Ze hoeven niet langer bij jou te blijven om jou zekerheid te verschaffen, maar ze mogen op zoek naar een andere eigenaar. Met Jupiter in deze zone kun jij vanuit het diepst van je hart en met de beste bedoelingen dingen weggeven, zonder er ook maar iets voor terug te verwachten. Overigens komt er vanuit de kosmos meestal wel een beloning. In de vorm van een opgeruimd gevoel, een frisse start of ruimte voor nieuwe ideeën. Dus geef en laat gaan in het volste vertrouwen. Er komen alleen maar goede dingen voor in de plaats. Misschien ontdek je tussen de oude spullen ook nog een schat, waarvan je vergeten was dat je die bezat. Dat is dan helemaal prachtig.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, wees een beetje terughoudend in februari
Waterman, wees een beetje terughoudend in februari