Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje

Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje

Het is tijd om naar de sterren te grijpen, Stier.

Venus en Jupiter brengen een groot deel van februari door in jouw zone van het werk, waar ze een positief lichtje laten schijnen over je loopbaan. Als daar verzoening of vergeving moet plaatsvinden, kun je denken aan collega’s en/of een leidinggevende. Misschien heeft iemand je gekwetst en houd je dat al langere tijd voor jezelf. Misschien is eerst een goed gesprek nodig om uit te leggen wat het met jou heeft gedaan. Venus helpt jou bij het kiezen van diplomatieke woorden.

Trouwe supporters

Waarschijnlijk is het goed om het initiatief te nemen, jezelf een duwtje te geven. Want je kunt iets teveel een afwachtende houding aannemen, in de hoop dat de ander het aankaart of oplost. Maar juist nu kun je punten verdienen door je diplomatieke talenten in te zetten. Sowieso is het dankzij Jupiter tijd voor nieuwe groei op het gebied van je werk. Je kunt gevraagd worden je visie te verwoorden, meer van jezelf te laten zien. En de mensen om je heen – collega’s, maar ook het thuisfront – gedragen zich als trouwe supporters. Als er al een tijd is om naar de sterren te grijpen, dan is het dit jaar. En in dit jaar is februari de beste maand.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen
Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen