Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen

Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen Tweelingen? Jij kunt in februari een prachtige rol vervullen

Je kunt tot veel verbinding komen deze maand, Tweelingen.

De zone die bij jou regeert over geloof, studie en reizen wordt in februari uitgelicht door Venus en Jupiter. Daar voelt vooral Jupiter zich bijzonder thuis. Februari staat in het teken van vergeving en verzoening, maar we kunnen ons voorstellen dat het nogal abstract lijkt om op dit gebied tot vergeving of verzoening te komen. Toch is dat mogelijk. Door meer open te staan voor het geluid en de wijsheid van anderen, minder te hechten aan je eigen visie, kennis te nemen van ‘alternatieve’ feiten. Niet dat je die klakkeloos hoeft aan te nemen. Groen mag best groen blijven en geel geel. Maar je kunt tot veel verbinding komen als je beseft waarom anderen behoefte hebben om te geloven dat groen geel is. Hun eigen waarheid. Vaak zit daar pijn of verdriet achter, iets dat ze niet goed hebben kunnen verwerken. Vanuit dat besef kun je samen met de ander misschien toch gemeenschappelijke grond vinden, waar het goed is om te zijn.

Vredesduif

Venus doet daar met haar vredelievende energie nog eens een schepje bovenop. Van nature ben je hoogbegaafd in de communicatie, waardoor jij je echt als de vredesduif van de Dierenriem kunt ontpoppen. Het is tijd dat mensen weer dichter bij elkaar komen en jij kunt daarin een prachtige rol vervullen.

Beeld: fotografie: Peggy Janssen, styling: José Spaans


Meer Happinez?

Fotografie: Peggy Janssen
Styling: José Spaans

Volgend artikel
Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft
Je kunt deze maand tot helende inzichten komen, Kreeft