Boogschutter, in mei ga jij weer in jezelf geloven

Boogschutter, in mei ga jij weer in jezelf geloven Boogschutter, in mei ga jij weer in jezelf geloven Boogschutter, in mei ga jij weer in jezelf geloven

Pluto en Saturnus staan het komende anderhalf jaar vaak op hetzelfde punt aan de hemel. Boogschutter, voor jou zorgt dat in de maand mei voor een periode van zelfreflectie. 

Geloof in jezelf

Je kunt in mei in botsing raken met een autoriteit op financieel gebied. Denk aan de belastingdienst, een bankdirecteur of dergelijke. De confrontatie met die persoon staat symbool voor iets diepers dat er aan de hand is op het gebied van geld. Het gaat ook over het geloof in je eigen kunnen. Het kan zijn dat je te lang je zaken (en talenten) hebt verwaarloosd. Dit is de uitkomst van een proces waarin je zelf een sleutelrol hebt gespeeld.

Wees eerlijk tegen jezelf in mei, lieve Boogschutter

Het kan ook zijn dat je hebt geprobeerd om jezelf groter of rijker te maken, met het geld of het talent van anderen. Zelfs als dat een succesje oplevert, doe je daarmee jezelf in feite tekort. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en Pluto en Saturnus trekken alles uit de kast om je daarvan bewust te maken. Dus word niet boos op die kracht buiten je, maar probeer om je innerlijke kracht te temmen. Dat begint met radicale eerlijkheid. Wat heeft ervoor gezorgd dat je op dit punt bent gekomen, wat heb jij daarvoor gedaan? En wat kun je doen om in de toekomst te schitteren en overvloed te creëren op eigen kracht?

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Leer je geboorte-energie kennen volgens de Mayakalender
  • Dit zijn de eigenschappen van de 8 planeten
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, in mei mag je naar je lichaam luisteren
Steenbok, in mei mag je naar je lichaam luisteren