Kreeft? Mei houdt jou een spiegel voor

Kreeft? Mei houdt jou een spiegel voor Kreeft? Mei houdt jou een spiegel voor Kreeft? Mei houdt jou een spiegel voor

Pluto en Saturnus zorgen in mei voor confrontatie(s), lieve Kreeft. Iemand zal waarschijnlijk het bloed onder je nagels vandaan halen, maar het is aan jou om die boosheid uit te pluizen. Waar kun jij jezelf verbeteren?

De realiteit onder ogen zien

Diegene die jou deze maand het meest confronteert is een partner (je liefdespartner of zakenpartner). Hij of zij stelt zich op een manier op die je echt razend kan maken. Maar in feite is het één grote spiegel. En een uitnodiging om niet hem, maar jezelf stevig aan te pakken. Waar laat jij de innerlijke eindjes versloffen? Op welk vlak is het belangrijk dat je de realiteit onder ogen ziet en niet langer toegeeft aan luiheid, smoesjes of uitstelgedrag?

Houd de focus bij jezelf

De feiten spreken waarschijnlijk voor zich, maar je zou kunnen denken aan gezonde voeding, nachtrust en beweging. Niet de ander moet gezonder gaan leven, maar jij. Het kan ook gaan over geld. Je druk maken over het gat in je partners hand heeft geen zin, als je eigen gat net zo groot is. Mei is de aangewezen tijd om de cijfers op een rij te zetten kreeft, en om te zorgen dat de getallen onder en boven de streep met elkaar kloppen. En daarbij de focus vooral bij jezelf te houden. Wat kun jij concreet doen om je eigen issues aan te pakken. Dat is de vraag. Durf je het aan te gaan, dan vind je met de assistentie van Saturnus en Pluto ook het antwoord.

Meer lezen?

 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw, de maand mei vraagt om een nuchtere blik
Leeuw, de maand mei vraagt om een nuchtere blik