Weegschaal, in mei versla jij oud zeer

Weegschaal, in mei versla jij oud zeer Weegschaal, in mei versla jij oud zeer Weegschaal, in mei versla jij oud zeer

Weegschaal, de maand mei staat voor jou in het teken van volwassen worden. Er zal een situatie ontstaan waarin het kind in je naar boven komt. Het is aan jou om dit te herkennen en de situatie op een volwassen manier op te lossen. 

Net als vroeger

Je vader, moeder of een andere belangrijke figuur binnen jou familie zegt of doet iets, waarmee hij of zij op jouw territorium komt. Dat doet zeer en het kan je enorm van je stuk brengen. Misschien voel je je weer even dat kind dat je vroeger was en dat van een vergelijkbare situatie ook zo overstuur kon raken. Als diegene zegt dat je overgevoelig reageert, maakt dat het alleen maar erger. En toch zit er een kern van waarheid in.

Een stapje dichterbij volwassenheid

Je hoeft niet terug te vallen in een oud patroon. Je kunt ook nuchter kijken naar wat er is gebeurd en als een volwassen dame of heer reageren. Dat is namelijk wat Pluto en Saturnus in mei van je verlangen, Weegschaal. Dat je laat zien dat je een grote meid of knul bent. Zodat oud zeer geen vat meer op je heeft. Voordat je zover bent, kan er flink wat water over je wangen stromen. Maar als je klaar bent met deze emoties, is het ook echt klaar. Dan voel je duidelijk dat er een hoofdstuk afgesloten kan worden. Voortaan weet je hoe je ervoor kunt zorgen dat anderen niet over deze grenzen gaan. Je voelt je sterker en beter opgewassen tegen wie dan ook.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels
Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels