Terug naar overzicht

Stier? Daag jezelf uit deze maand

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Stier? Daag jezelf uit deze maand

Om maximaal te profiteren van de steun van Mars, zorg je deze maand voor een mooie opbouw binnen hetgeen je wenst te doen, Stier.

Als Stier ben je van nature niet geneigd om veel te bewegen. Maar je hebt één kwaliteit, ben je eenmaal begonnen, dan ben je niet meer te stoppen, want uithoudingsvermogen heb je wél. Kilometerslange wandelingen zijn dan ook meer jouw ding dan sprinten op de 100 meter. Bedenk voor jezelf een uitdaging voor de maand september waarin dat element van volhouden naar voren komt. Zorg dat er een mooie opbouw inzit, dan profiteer je maximaal van de steun van Mars. Begin bijvoorbeeld met een half uur stevig doorstappen per dag en bouw dat uit naar een uur.

Verleidingen weerstaan

Wat eten betreft is waarschijnlijk ook veel verbetering mogelijk. Als aardse Stier houd je van volle en romige smaken en ook zoetigheid is onweerstaanbaar. Bovendien gaat Stier hamsteren als ze last heeft van stress…

Wat kan helpen om deze dikmakende verleiders te weerstaan is het eten van veel producten die letterlijk uit de aarde komen. Aardappels, wortelen, zoete aardappels, bieten, uien en cassave verzadigen goed, bevatten veel vezels en sluiten aan bij je behoefte aan stevige kost, zonder dat ze aanzetten. Bovendien zijn ze rijk aan natuurlijke suikers, waardoor je makkelijker de chocolade kunt weerstaan.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen