Tweelingen? Loop niet te hard van stapel in september

Tweelingen? Loop niet te hard van stapel in september Tweelingen? Loop niet te hard van stapel in september Tweelingen? Loop niet te hard van stapel in september

Nu Mars in Ram staat, helpt hij jou om je energie beter te kanaliseren. Belangrijk is dat je niet doorslaat en te hard van stapel loopt, Tweelingen.

Als lucht-element kan het jou gebeuren dat je fysieke energie niet op de goede manier kanaliseert. In plaats van een eindje zwemmen of fietsen, ga je dan zitten piekeren of eindeloos internetten. Je zou het signaal kunnen missen dat je lichaam behoefte heeft aan beweging.

Blijf in de juiste zone

Nu Mars in Ram staat, helpt hij jou om beter naar dit signaal te luisteren. Belangrijk is dat je niet doorslaat en te hard van stapel loopt. Een typische Tweeling-valkuil tijdens het sporten is dat je niet goed let op je ademhaling. Je zou te hard kunnen gaan, waardoor je achter adem raakt en dan moet je voortijdig opgeven. Vraag hulp van een personal trainer, die ervoor zorgt dat je in de juiste zone blijft. Sowieso is dat een goed idee, want als Tweelingen heb je meer motivatie als je het niet in je eentje hoeft te doen.

Wat het hoofdstuk voeding betreft doe je er goed aan om te kiezen voor producten die jou helpen om te dealen met de komst van de herfst. Producten die jou mentaal een beetje een zomergevoel bezorgen. Vooral citrusvruchten hebben deze kwaliteit, zet die elke dag op je persoonlijke menukaart.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Weegschaal, dit is jouw mindset-horoscoop
Weegschaal, dit is jouw mindset-horoscoop