Terug naar overzicht

Vissen: zo haal jij het beste uit de maand september

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Vissen: zo haal jij het beste uit de maand september

Jouw relatie met de planeet Mars is in september een beetje halfslachtig, Vissen. Met iemand die jou aanmoedigt en je nieuwe technieken leert, vind je sneller je draai.

Je merkt wel dat je meer behoefte hebt aan beweging, maar het kan je moeite kosten om te ontdekken hoe je dit vorm kunt geven. Misschien mis je de inspiratie of lukt het niet met de planning van lessen. Wat je zou kunnen doen om er toch het beste van te maken, is afspreken met een personal trainer.

Laat je lichaam de vrije loop gaan

Het helpt ook als beweging natuurlijk gaat, doordat je muziek hoort waarop je vanzelf gaat dansen. Of omdat je aan zee bent en voelt dat je even heel hard of ver wilt rennen. Gebruik die momenten: ze zijn voor je lichaam net zo zinvol als eindeloos trainen in de sportschool.

Voordat je gezonder kunt gaan eten, is het nodig om eventuele verslavingen aan te pakken. Veel Vissen hebben een zwak voor alcohol of suiker. Maak hier serieus werk van en je zal zien dat je bijna vanzelf meer peulvruchten, groente, noten en volkoren granen gaat eten. Zure en gefermenteerde producten zoals kimchi, augurken, balsamico en yoghurt helpen jouw darmgezondheid, wat bij de overgang van zomers voer naar herfstvoer extra belangrijk is.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen