Waterman, zorg dat je geen grip verliest deze maand

Waterman, zorg dat je geen grip verliest deze maand Waterman, zorg dat je geen grip verliest deze maand Waterman, zorg dat je geen grip verliest deze maand

Mars geeft je in september de energie om sport en beweging tot een vast onderdeel van je week te maken en om regelmaat en discipline in te bouwen. Maak hier gebruik van door er goed tegenaan te gaan, maar tegelijkertijd een goede balans te behouden, Waterman.

Als Waterman kun je de neiging hebben om het sporten teveel over te laten aan de momenten waarop je tijd of zin hebt. Het kan zijn dat het je daarom niet lukt om een goede routine te ontwikkelen, daardoor kom je niet verder, hoe hard je voor je gevoel ook je best doet. Mars geeft je in september de energie om sport en beweging tot een vast onderdeel van je week te maken en om regelmaat en discipline in te bouwen. Maak daar gebruik van voor het koude seizoen echt toeslaat.

Je kunt ook ontdekken dat je spieren zich sneller ontwikkelen dan normaal. Dat is een voordeel als je een sport beoefent die is gebaseerd op kracht. Maar ook als je het liefst op een yoga-mat ligt, merk je dat je spieren er graag tegenaan gaan.

Plan vooruit

Met eten gaat het je af net als met bewegen: je kiest vaak last minute waar je zin in hebt. Daardoor kun je de grip verliezen op je eetpatroon. Probeer in september om wat je gaat eten één tot drie dagen vooruit te plannen. Eet meer zilte producten: mosselen, zeekraal, wakame en nori geven jou extra pit.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind
Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind