Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind

Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind Kreeft: dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind

Lieve Kreeft, herken jij je in deze omschrijving van jouw mind? 

Kreeft voelt eerst, voordat Kreeft denkt. De mentale energie van Kreeft is gericht op het menselijke aspect. Ze heeft niets met abstracties of wetenschap. Kreeft is goed in zich inleven in de ander, empathie tonen. Ook heeft Kreeft iets met de geschiedenis, vanuit een diep weten dat we allemaal op de schouders van onze voorouders staan. Kreeft leest dan ook graag biografieën. En Kreeft is op zijn of haar best in beroepen waarin de zorg voor anderen een rol speelt.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen: zo haal jij het beste uit de maand september
Vissen: zo haal jij het beste uit de maand september