Weegschaal, in april is je familie aan de beurt

Weegschaal, in april is je familie aan de beurt Weegschaal, in april is je familie aan de beurt Weegschaal, in april is je familie aan de beurt

Bij Weegschaal is momenteel de zone van familie en gezin aan de beurt, je emotionele thuis. Daar bemoeit Saturnus zich momenteel mee en dat betekent een pittige opdracht.

Grenzen stellen

Je wordt als het ware gedwongen om grenzen te stellen, bijvoorbeeld aan ouders of kinderen. In hoeverre laat je toe dat ze jouw leven beïnvloeden? Dat kan zelfs spelen als je ouders niet meer in leven zijn, door de ideeën die ze jou hebben meegegeven toen je klein was en die nu nog bepalen hoe jij je voelt. Het kan ook zijn dat je kinderen voortdurend bezig zijn om jou te testen en dat je ze meer duidelijkheid moet geven. Dat is niet alleen fijner voor jou, voor hen is het ook belangrijk om meer structuur en veiligheid te ervaren.

Geduld

Als Weegschaal vind je dat misschien niet makkelijk, want je wilt zo graag lief en aardig voor iedereen zijn. Maar je loopt momenteel echt tegen de gevolgen aan en dat biedt je ook de kans om veranderingen aan te brengen. Maak je geen zorgen als je gezin of familie niet meteen enthousiast reageert. Als je een beetje geduld hebt, zal je zien dat men uiteindelijk positief gaat reageren.

Meer lezen?

Volgend artikel
Schorpioen? Dan heeft Saturnus een uitdaging voor je
Schorpioen? Dan heeft Saturnus een uitdaging voor je