Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit

Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit

Je krijgt volop de kans om voor anderen te zorgen, Kreeft. 

Behind every great man, there has to be a great woman is een uitspraak die gaat over het feit dat niemand op deze wereld grote dingen tot stand brengt, als er niet iemand achter ze staat. Dat werkt zo in relaties, maar dat werkt net zo goed in bredere zin. Eén van jouw kwaliteiten in tijden van crisis is dat je anderen kunt steunen. Bovendien is zorgen voor anderen een uitstekende Kreeft-kwaliteit en je krijgt nu volop de kans dit te doen. Misschien staat je partner in het oog van de orkaan. Misschien zorg jij dat er soep klaarstaat als je dochter uitgeput van haar werk komt. Misschien zorg jij voor de katten van de buurvrouw, die verpleegster is.

Bewaak de grens

Maar zorgen doe je niet alleen op praktisch niveau. Je draagt ook je spirituele inzichten en wijsheid uit. Misschien doe je dat bij een kopje thee, maar ondertussen komt de boodschap wel over. Die is voor anderen net zo belangrijk als de zorg op het aardse vlak. Het kan een uitdaging zijn om de grens te bewaken. Hoe ver kun je gaan zonder dat het ten koste gaat van je (psychische) gezondheid? Gun jezelf daarom zo af en toe een pauze.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen
Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen