Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen

Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen Leeuw? Jouw liefdevolle houding helpt anderen

Je verzacht voor anderen het intense proces van loslaten en transformeren, Leeuw. 

Net als Tweelingen kun je toetrekken naar de crisisplekken, waar het momenteel heftig aan toe gaat. Op dergelijke plekken kun je het verschil maken door simpele hand- en spandiensten te verlenen. Gewoon door er te zijn, het eten op te dienen of schoon te maken. Veel meer dan normaal ben je in staat je grote leeuwenhart te laten spreken en je ego opzij te zetten. Door je liefdevolle houding verzacht je voor anderen het intense proces van loslaten en transformeren. Je biedt troost als anderen bang zijn en rust als de emoties hoog oplopen.

Wees zorgvuldig

Verder kun je helpen bij het verspreiden van nieuwe inzichten rond hygiëne en zorg. Dan blijf je meer op afstand, maar lever jij jou bijdrage door te zorgen dat er op de juiste manier wordt gecommuniceerd. Dat gaat echter met veel meer diepgang en grondigheid dan je normaal zou doen. De situatie vraagt erom en je beseft tot in het diepst van je wezen dat zorgvuldigheid nu van levensbelang is.

Vanwege de ervaringen die je nu opdoet, kun je tot diepe spirituele inzichten komen. Je leert dat je niet alles in het leven met je verstand kunt doorgronden, maar dat je het soms moet overdragen aan een hogere macht.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier
Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier