Kreeft? Jij bent een veilige haven voor anderen in mei

Kreeft? Jij bent een veilige haven voor anderen in mei Kreeft? Jij bent een veilige haven voor anderen in mei Kreeft? Jij bent een veilige haven voor anderen in mei

Het is voor jou de kunst om zuiver te blijven, Kreeft.

Jouw rol in vriendschappen is momenteel die van het luisterende oor. Diegene die een veilige haven is voor anderen die hun diepe gevoelens met iemand willen delen. Bij jou komen vrienden om uit te huilen, zich even terug te trekken. Dan wil je misschien wel een arm om ze heen slaan, maar dat is nu niet zo’n goed idee. Gelukkig ben je er heel creatief in om je warmte op een andere manier te tonen. Het belangrijkste is het gevoel van intimiteit door wat je met elkaar deelt. Het kan ook zijn dat iemand je een groot geheim toevertrouwt, wat voor jou een dilemma met zich meebrengt. Bijvoorbeeld: je beste vriendin is verliefd, maar niet op haar partner. Maar jij kent haar partner en mag hem erg graag.

Tweestrijd

Als je alles te weten komt wat mensen verbergen in de diepste hoekjes van hun hart, kan dat jou in tweestrijd brengen. Dan is het de kunst om zuiver te blijven, zodat je niet in allerlei ingewikkelde tangconstructies terecht komt. Dat zou je weleens flink wat denkenergie kunnen kosten. Terwijl de oplossing uiteindelijk in je hart blijkt te liggen. Geheimen zijn er om bewaard te worden en ze komen vanzelf tevoorschijn als de tijd rijp is.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei
Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei