Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei

Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei Leeuw, jij kunt een flinke groeispurt maken in mei

Wees absoluut eerlijk tegen jezelf deze maand, Leeuw.

Jouw opdracht in mei is een oprechte vriend(in) te zijn voor je partner. Daar komt veel bij kijken. Allereerst je behoefte aan aandacht een tijdje parkeren. Vervolgens de ander de ruimte laten om te doen wat hij of zij moet doen. Ook als dat ten koste gaat van al de tijd die jij met hem of haar wilde doorbrengen. En dan ook nog eens proberen om je partner advies te geven, zonder dat je hem of haar probeert te manipuleren of voor jouw karretje te spannen. Dus zuiver en puur denken vanuit wat oprecht het beste is voor hem of haar.

Innerlijke spanning

Daarvoor is het nodig om absoluut eerlijk te zijn tegen jezelf. En ook is het nodig om niet vanuit primaire emoties te reageren, maar vanuit een gevoel voor de ander. Daar is ook voor nodig dat jij je partner vertrouwt en hem/haar gunt dat hij of zij groeit. Het lijkt voor sommigen misschien vanzelfsprekend, maar toch kan dat voor anderen veel innerlijke spanning met zich meebrengen. De ander centraal stellen in alles wat je doet gaat nu eenmaal niet automatisch als je een echte Leeuw(in) bent. Maar mei is een uitstekende maand om daarin een flinke groeispurt te maken.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd
In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd