In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd

In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd In mei kun je een verandering in gang zetten, Maagd

Het is deze maand belangrijk dat je op het innerlijke kompas van je eigen lichaam vaart.

Je gevoelens van vriendschap zou zich in mei het beste kunnen richten op je éigen lichaam (en op alles wat leeft in je directe omgeving zoals planten en huisdieren). Omdat veel mensen thuis zijn zou dat makkelijker moeten zijn dan normaal. Er is meer tijd om de planten en de dieren te verzorgen en smoothies te maken. Toch vallen veel mensen – zelfs Maagden –momenteel uit verveling of stress terug op ongezonde gewoontes.

Een uitgelezen kans

Nu neemt de Maagd de gezondheid erg serieus. Dus deze tijd biedt een uitgelezen kans om iets positiefs te doen voor je lichaam. Of het nu gaat om een ander eetpatroon, het breken met verslaving of meer lichaamsbeweging, je kunt een verandering in gang zetten die je fitter maakt. Vooral als er een sportief element in zit, raak je bijzonder gemotiveerd. Maar ook qua voeding of ongezonde gewoontes voel je ineens dat het nu of nooit is. Je gaat er met een enorme power in. De kunst is om het op lange termijn vol te houden. Daarvoor is het belangrijk dat je niet puur op wilskracht vaart, maar vooral op het innerlijke kompas van de liefde voor je eigen lichaam. Als je die richting weet te vinden kun je nog lang vooruit.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen
Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen