Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen

Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen Weegschaal: de maand mei kan bij jou voor verwarring zorgen

Probeer te koesteren en waarderen wat je krijgt, Weegschaal.

In mei weet je soms het verschil niet meer zo goed tussen vriendschap en verliefdheid. Diegene die deze verwarring bij jou tot stand brengt kan een nieuw persoon zijn, maar het kan ook iemand zijn die je al lang koestert als vriend(in) maar die je opeens door andere ogen bekijkt. Het is niet gezegd dat dit goed is voor de band tussen jullie twee. Vooral als de gevoelens aan beide kanten niet hetzelfde zijn, kan de ander ineens afstand gaan houden, wat voor jou lastig is. Misschien denken jullie dat het op te lossen is met een ‘constructie’ een soort friends with benefits.

Houd je gevoelens platonisch

Met Mars in Waterman kunnen vriendschap en erotiek broederlijk naast elkaar bestaan, maar of dat wel echt bij jou past? Als Weegschaal wil je meestal toch een serieuze één op één verbinding. Dus eigenlijk zou je er het beste aan doen je gevoelens puur platonisch te houden. Dan is de kans het grootst dat je je er fijn bij blijft voelen. Ook als dat betekent dat je niet krijgt wat je wilt. Maar juist daarin schuilen onze mooiste lessen. Vooral als je probeert om te waarderen en koesteren wat je wel krijgt.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis
Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis