Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis

Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis Schorpioen? Jij geeft anderen een veilige basis

Het is belangrijk om je rust te nemen en aan jezelf te blijven denken deze maand.

In vriendschappen geef jij anderen momenteel een thuisbasis. Een gevoel van thuis-komen en thuis-zijn. Dat kan letterlijk betekenen dat iemand een tijd bij je komt crashen, omdat diegene het in zijn of haar eigen huis niet kan ‘vinden’. Je kunt ontdekken dat de liefde voor een ander niet altijd hoeft te bestaan uit diepe gesprekken in de kroeg, maar dat het soms puur gaat om samen een beetje keutelen in een huis en je daar op je gemak bij voelen. Of samen op de bank zitten, elk met je eigen tablet en een beetje knus zijn.

Het kan ook wat minder letterlijk: dan bied je iemand een soort moederlijke (of vaderlijke) veiligheid op afstand. Misschien gaat het om iemand die veel jonger is en die thuis momenteel geen begrip krijgt. Dan vertaalt het gevoel van thuis zich als iemand ‘een emotionele basis’ geven.

Houd het in de hand

Een klein risico – zeker nu – is dat je in je enthousiasme teveel mensen over de vloer krijgt. Ook al ben je nog zo enthousiast over deze invulling van vriendschap, probeer het wel een beetje in de hand te houden, anders kom je niet aan jezelf en je rust toe.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop voor de laatste supermaan van 2020
Horoscoop voor de laatste supermaan van 2020