Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020

Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020 Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020 Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020

Warmhartige Leeuw, het is in de figuurlijke zin heel belangrijk om voor je hart te zorgen in 2020. 

Omring je met positieve energieën

Als Leeuw stroom je over van liefde, je hebt een enorme bereidheid om te geven en te ontvangen. Daarmee kun je anderen diep raken, mensen zijn graag bij jou, alleen al om zich even te koesteren in jouw armen.

Wil jouw vuur blijven branden, dan is het belangrijk dat jij je omringt met mensen en dingen waar je veel van houdt, waar je blij van wordt. Houd daarom afstand van mensen waar je niet 100 procent voor hebt gekozen. Dan is er meer ruimte voor de mensen die wel in je leven horen.

Haal het beste in elkaar naar boven

In de liefde geldt dit in het kwadraat. Je moet het gevoel hebben dat jij en je partner het beste in elkaar naar boven halen en hij moet jou echt in vuur en vlam zetten, anders zou je in 2020 tot de conclusie kunnen komen dat het tijd is om verder te gaan. Zijn er te veel twijfels, is deze relatie maar half wat jij wilt en nodig hebt? Denk dan aan de tekst van Madonna, The Power of Goodbye. Geef jezelf de kans om een nieuwe weg in te slaan, een nieuwe partner te ontmoeten of misschien om te ontdekken dat jij momenteel op je sterkst bent zonder partner.

Dit betekent natuurlijk niet dat alle Leeuwen opeen hun relatie beëindigen, het betekent dat de zwakke punten aan het licht komen. Goede relaties worden daar juist sterker van.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Maagd? Dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020
Maagd? Dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020