Terug naar overzicht

Maagd? Dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Maagd? Dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020

Analytisch en intelligente Maagd, Chiron en Neptunus in Vissen kunnen een hoop invloed op jou hebben in 2020.

Je kijkt in een spiegel

De energie van jouw hart komt terecht in een stilte na de storm. De afgelopen jaren kan er (door Chiron in Vissen) een bepaalde relatie in je leven zijn gekomen, die jou diep heeft aangeraakt en die veel teweeg heeft gebracht. Je bent daardoor misschien anders gaan aankijken tegen de betekenis van liefde in je leven.

Je hebt ook geleerd wie jij werkelijk bent, dankzij deze partner die jou een krachtige spiegel heeft voorgehouden. Als die persoon nog in je leven is, breekt nu een tijd aan waarin je samen rust kunt vinden. Avonden waarin je geen woord hoeft te zeggen. Hand in hand staren naar de vlammen in de open haard is al genoeg om compleet samenzijn te ervaren.

Creëer ruimte

Mocht die partner niet meer in je leven zijn, dan sluit je daar vrede mee. Het is goed zoals het is en er komt ruimte voor iemand die misschien minder heftige gevoelens losmaakt, maar waarmee je een heel sterke spirituele connectie kunt voelen. Een zeeman die niet bang is om te varen op jouw emotionele golven.

Met Neptunus in Vissen is het wel belangrijk om de tijd te nemen een nieuwe partner te leren kennen voordat jij je hart helemaal openstelt. Je kunt soms te snel het gevoel hebben dat deze persoon de grote liefde is, om kort erna tot de ontdekking te komen dat het een illusie was. Dat kun je die ander kwalijk nemen, maar die kon er niets aan doen dat jij in een roze Neptunus-bubbel zat.

Meer lezen?

Door anderen gelezen