Terug naar overzicht

Weegschaal? Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Weegschaal? Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Met Chiron en Lilith in het teken Ram ligt de focus in 2020 op de liefde. En wat voor een liefde!

Confrontatie

Ben je single, dan slaat je hart compleet op hol van deze betoverende man of vrouw. Deze persoon lijkt op een magische manier jouw geheime bedieningspaneel te kennen en dat is zalig en confronterend tegelijk. In zijn of haar aanwezigheid voel jij je naakt met je kleren aan. En je merkt: deze partner is in staat om een grote verandering in gang te zetten.

Jij kunt je niet langer verschuilen achter verhalen die jij jezelf vertelt om alles bij het oude te laten. Je raakt misschien de controle kwijt en je leven komt in een stroomversnelling. Tegelijkertijd zijn pogingen om hem of haar te negeren of af te wijzen, gedoemd om te mislukken. Eigenlijk zeggen de sterren dat er maar één ding op zit: geef je over aan deze zalige liefdesdraaikolk.

Er komen heftige gevoelens om de hoek kijken

Misschien heb je al een vaste partner en denk je dat je deze dans kunt ontspringen. Niets is minder waar. Ook binnen een vaste relatie ben je niet immuun voor heftige gevoelens. Het kan zijn dat je partner een grote verandering doormaakt en jou daarin meesleept, omdat ie van je eist dat jij aan boord blijft. Het kan natuurlijk ook zijn dat een derde persoon je leven komt opschudden. Hoe trouw en toegewijd je als Weegschaal ook bent, je hart is soms zo groot dat de halve wereld erin past.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen