Stier, neem in april wat gas terug

Stier, neem in april wat gas terug Stier, neem in april wat gas terug Stier, neem in april wat gas terug

Stier, in april legt Saturnus de focus op studie, het ‘hogere’ weten en de dingen waar je in gelooft.

Fanatiek

Misschien ben je verkrampt geraakt in het aanhangen van een levensfilosofie, ben je te fanatiek geworden waardoor je hebt gemerkt dat dit heilige vuur je niet langer vervult, maar juist zorgt voor afstand tot andere mensen. Als je bijvoorbeeld fanatiek vegetariër bent geworden en je wilt nooit meer uit eten gaan met je vrienden, die een stukje vlees bestellen, dan heb je een prachtige visie, maar je raakt er ook door in een isolement.

Offers

Het kan ook zijn dat een studie te grote offers van je vraagt. Misschien heb je een verkeerde keus gemaakt, misschien ligt het tempo te hoog of is je leven te vol. April confronteert je met dilemma’s en grenzen waardoor je een besluit dat je in het verleden hebt genomen, opnieuw zult gaan overwegen. Is dit echt de beste manier waarop je gehoor kunt geven aan je verlangen om te groeien als mens? Of is er een zachtere manier? Misschien ontdek je dat je je studie, geloof of visie juist wat serieuzer moet nemen. Hoe dan ook, Saturnus stelt moeilijke vragen maar helpt je ook het antwoord te vinden.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft, in april neem jij jouw grenzen onder de loep
Kreeft, in april neem jij jouw grenzen onder de loep