Dit is jouw mindset-horoscoop, Vissen

Dit is jouw mindset-horoscoop, Vissen Dit is jouw mindset-horoscoop, Vissen Dit is jouw mindset-horoscoop, Vissen

Lieve Vissen, dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mind.

Een moeilijk punt voor veel Vissen is dat ze op enig moment in hun leven het gevoel hebben dat ze niet zo slim zijn als anderen. De geest van Vissen is fantasierijk en dwaalt daardoor snel af. Dat wordt binnen het schoolsysteem niet beloond. Maar juist die rijke fantasie geeft Vissen een enorme kwaliteit. Vooral als Vissen een uitlaatklep vindt op muzikaal of artistiek gebied. En bestaat er zoiets als een spiritueel IQ, dan is Vissen een genie. 

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Download gratis mini-gids volle en nieuwe maan
Download gratis mini-gids volle en nieuwe maan