Op 27 augustus 2022 is het nieuwe maan in Maagd

Op 27 augustus 2022 is het nieuwe maan in Maagd Op 27 augustus 2022 is het nieuwe maan in Maagd Op 27 augustus 2022 is het nieuwe maan in Maagd

Op 27 augustus 2022 is het weer nieuwe maan. Nieuwe maan komt eens per maand voor. De maan is dan vanaf de aarde niet zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat de maan tijdens deze fase geen invloed op ons uitoefent. Nieuwe maan is juist hét moment om met nieuwe doelen, plannen en acties aan de slag te gaan.

Dit is het moment om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wilt en hoe je dat gaat realiseren. Hiervoor is iedere nieuwe maan geschikt, maar elke maand spelen er andere thema’s. Deze zijn afhankelijk van het sterrenbeeld waarin de maan staat. Op 27 augustus staat de nieuwe maan in het geordende teken Maagd. Dit is wat het voor jou betekent.

Lees ook: dit zijn de maanstanden in 2022

Nieuwe maan op 27 augustus 2022

De nieuwe maan staat altijd in hetzelfde teken als de zon. Tijdens de nieuwe maan op 27 augustus 2022 is dit Maagd. Dat zorgt ervoor dat de focus ligt op typische Maagd-thema’s. Met communicatieplaneet Mercurius als heerser, is de Maagd uitstekend in staat om orde in de chaos aan te brengen. Met haar kritische karakter  en perfectionistische aanleg ziet ze altijd wat er beter kan. Dat is een hele fijne energie, zeker nu de vakantieperiode ten einde loopt.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal
  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen
  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Dat zit zo: nieuwe maan is het moment om plannen te maken voor hoe je wil dat de komende maand verloopt. Nu we de zomer, onze vrije dagen en het heerlijke luieren achter ons laten, is het tijd om te werken aan nieuwe routines en gewoonten. Je kunt je bijvoorbeeld focussen op hoe jij je dag wil starten om te zorgen dat deze productief verloopt. Is jouw doel juist om dat vakantiegevoel extra lang vast te houden? Ook dat kan! Pas je plannen dan daarop aan.

Kritisch en streng

Hoewel dit een geschikt moment is om aan de slag te gaan met deze nieuwe doelen, kun je rondom de nieuwe maan in augustus 2022 extra kritisch zijn. Op anderen, maar ook op jezelf. Door een aspect met Mars is deze nieuwe maan ook niet de makkelijkste om nieuwe plannen te maken en ze met succes door te voeren. Als je merkt dat je daar last van hebt, is het raadzaam om niet te streng te zijn. Maagd is een teken dat kritisch is aangelegd. Dat is vaak heel handig, maar overdrijf dit niet. Je doet je best, en dat is – nu en altijd – alles wat je kunt doen.

Meer lezen?

Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou