Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop voor de nieuwe maan in Schorpioen

Categorie
Tekst
Happinez redactie
Dit is je horoscoop voor de nieuwe maan in Schorpioen

Dit weekend is het nieuwe maan in het sterrenbeeld Schorpioen, het begin van de maancyclus. En hoewel het schouwspel van de nieuwe maan onzichtbaar zal zijn, is de kracht van deze nieuwe cyclus voelbaar.

Zet de wekker extra vroeg om dit speciale moment te koesteren, want in de vroege ochtend van zondag 15 november bereikt de maan in Schorpioen om 06:07 uur haar volheid.

Overweldigende oerdrang

In Schorpioen krijgen de emoties en intenties van de maan extra veel diepte. Het gaat om het verlangen om te (over)leven of het leven door te geven, een oerdrang die zegt: het is alles of niets. Dat geldt dus voor de intentie waarmee je deze nieuwe maancyclus ingaat.

Ook krijgt de maan een helpende hand van planeet Jupiter. Jupiter werkt als een vergrootglas op de planeet waarmee hij zich verbindt. Daarom kan deze oerdrang overweldigend voelen, je bent heel erg zeker van je zaak en voelt: dit is wat ik wil, dit moet er gebeuren.

In de namiddag, om 16:47 uur om precies te zijn, reist de maan door naar het sterrenbeeld Boogschutter, wat dit krachtige verlangen nog eens een positieve duw zal geven.

Krachtige meditatie

Benut deze magische nieuwe maanenergie ten volle, en geniet van de fijne energieboost die het met zich mee brengt, door te mediteren. Tijdens een nieuwe maan schijnen de positieve effecten van meditatie namelijk krachtiger te zijn en kun je moeiteloos alle losse hersenspinsels in je brein (eindelijk) een plekje geven, waardoor er weer ruimte ontstaat voor nieuwe plannen en ideeën. Heel erg welkom, nu het nieuwe jaar 2021 bijna voor de deur staat.


Meer Happinez?

Door anderen gelezen