Ram: focus je in de maand mei op spirituele aspecten van je leven

Ram: focus je in de maand mei op spirituele aspecten van je leven Ram: focus je in de maand mei op spirituele aspecten van je leven Ram: focus je in de maand mei op spirituele aspecten van je leven

Voor alle rammen: in mei is het belangrijk om je aandacht te vestigen op spiritualiteit.

Misschien denk je dan meteen aan tarotkaarten of aan meditatie. Maar het kan veel breder en dieper dan dat. Belangrijk is dat je het contact met je ‘higher power’ viert of herstelt. Het doet er niet toe of dat Buddha of God is, of een andere vorm van hoger bewustzijn waarvoor jij hebt gekozen. Het gaat erom dat je dagelijks contact zoekt, je zorgen neerlegt bij deze hogere macht, luistert naar de wijze ingevingen die je doorkrijgt. Want dat gebeurt als je tijd voor hem of haar inruimt.

Prachtig om deze maand mee te nemen is de beroemde serenity prayer: ‘God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can and the wisdom to know the difference’.

Door deze woorden regelmatig te herhalen en te beseffen hoe waar ze zijn bij alles wat je doet, bevorder je innerlijke rust en een groter spiritueel besef. De kunst is dat je in liefdevolle bescheidenheid en blijdschap dat in ontvangst neemt wat het leven voor je in petto heeft. Dat brengt jou precies wat je nodig hebt, op elk moment, in elke situatie.

Ben je geen Ram, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Benieuwd naar wat er in april ook alweer voor je in de sterren stond? Check hier de april maandhoroscoop van de Ram.

Volgend artikel
Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten
Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten