Ram? In 2020 komt je ziel in een verhoogde staat van paraatheid

Ram? In 2020 komt je ziel in een verhoogde staat van paraatheid Ram? In 2020 komt je ziel in een verhoogde staat van paraatheid Ram? In 2020 komt je ziel in een verhoogde staat van paraatheid

Versterk je band met Lilith in 2020, Ram.

Ram maakt van februari tot en met oktober 2020 een gedenkwaardige periode door. Je ziel komt in een verhoogde staat van paraatheid. Je krijgt als het ware een rechtstreekse verbinding met de hogere, goddelijke energie. Daardoor krijg je soms zeer waardevolle informatie ingefluisterd. Kijk niet vreemd op als je ‘uit het ongerijmde’ zeer rake uitspraken doet, of ineens een heel sterk gevoel krijgt over een persoon of situatie. Probeer ernaar te luisteren, ook als die informatie dwars tegen jouw gezonde verstand lijkt in te gaan. Deze ervaringen hebben te maken met Lilith die deze periode in het teken Ram staat. Lilith is in staat om de sluier op te lichten die jouw zesde zintuig bedenkt. Lilith is ook geen planeet, maar een set van twee punten in de horoscoop, die samen een kosmisch kanaal vormen, waar hogere kennis, wijsheid of liefde doorheen kunnen reizen.

Ga in gesprek

Als je dat fijn vindt, kun je de band met Lilith versterken door veel tijd door te brengen in de natuur. Niet met de wandelclub, maar in je eentje. Ook spirituele plaatsen zoals kerken, begraafplaatsen of tempels zijn ideaal om je even af te zonderen. Komt het er niet van, dan is meditatie natuurlijk ook een goede manier om de ruis van het alledaagse leven even uit te zetten en in gesprek te gaan met Lilith. En houd een dromendagboekje bij, want je dromen kunnen vol van betekenis zijn.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier? Doe in 2020 de nodige soul searching
Stier? Doe in 2020 de nodige soul searching