Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop

Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop

Het kan geen kwaad om even pauze te houden en voluit te genieten van wat je hebt bereikt, Schorpioen. 

Pluto staat al een aantal jaren in Steenbok. Daardoor kun jij in die periode een proces hebben doorgemaakt van steeds beter passen in de maatschappij. Misschien voelde jij je altijd een beetje een outlaw, een avonturier die niet gaf om geld en goed. Dankzij deze Pluto-stand heb jij je meer verzoend met de eisen die de buitenwereld aan je stelt, zoals geld verdienen, carrière maken, zorgen dat je reputatie op orde is en dat je verantwoordelijkheid neemt. Dat is misschien best lastig voor je geweest en je bent jezelf meerdere keren tegengekomen, maar het zit er bijna op.

Goed gegrond

Misschien denk je nu ‘wat heeft dat te maken met mijn zielsmissie?’ Let op, er is een catch. Om op zielsniveau je levenslessen te voltooien, moet je op het aardse niveau goed gegrond zijn. We moeten het hier doen, in de wereld van stof en materie. Anders zou het niet nodig zijn te incarneren. Nu je de genoemde aardse aspecten beter onder de knie hebt, ben je klaar om de volgende stap te zetten in je spirituele ontwikkeling. Je merkt het vanzelf als je daaraan toe bent. In de tussentijd kan het helemaal geen kwaad om even pauze te houden en voluit te genieten van het materiële succes dat je hebt bereikt. Je weet dat het slechts stof is en dat het weer in stof zal veranderen.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter? Dit is een bepalend jaar voor je zielsontwikkeling
Boogschutter? Dit is een bepalend jaar voor je zielsontwikkeling