Stier? In april zul jij anderen inspireren en verbinden

Stier? In april zul jij anderen inspireren en verbinden Stier? In april zul jij anderen inspireren en verbinden Stier? In april zul jij anderen inspireren en verbinden

Je kunt een oude droom in vervulling zien gaan deze maand, Stier.

Jij functioneert in deze onzekere tijd als diegene die anderen kan verbinden en inspireren. Je wijst ons op de liefde voor elkaar en probeert de zaken in een hoger perspectief te zien. Je zou anderen kunnen helpen om te begrijpen dat er achter de korte horizon van angst en beperkingen een boodschap schuilt van hoop. Dat er een nieuwe dageraad komt als we hier samen doorheen zijn gegaan. We zullen allemaal moeten inleveren, iedereen zal met enige vorm van verlies te maken krijgen, maar er is ook zo ontzettend veel dat we te winnen hebben. Jij bent iemand die dat ziet en onder woorden kunt brengen en die anderen helpt om zich te organiseren in groepen waarin deze boodschap wordt gedeeld.

Neem je rust

Misschien dat je in deze tijd een oude droom in vervulling ziet gaan. Bijvoorbeeld door een rol te spelen in de lokale of zelfs landelijke politiek. Je beseft dat de wereld behoefte heeft aan mensen die verantwoordelijkheid nemen en jij durft een van die mensen te zijn. Let wel goed op je rust. Je kunt zo bevlogen zijn dat het ten koste gaat van je nachtrust en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen
Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen