Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen

Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen Je krijgt de kans om uit te blinken in april, Tweelingen

Deze maand kun je een nieuw carrièrepad inslaan. 

Jij bent nodig op de plaats waar het er het allerheftigste aan toe gaat. Op de plaatsen waar mensen intense veranderingen meemaken. Dan denk je misschien meteen aan de IC-afdelingen en ambulancepersoneel, maar het kan net zo goed betrekking hebben op een psychiatrische kliniek, waar mensen met ernstige trauma het nu extra zwaar hebben. Of bij een geboortecentrum, want ook de geboorte is een intens en transformerend proces. Daar breng je een positieve energie, vertrouwen in de goede uitkomst, waardoor je sommige mensen echt kunt redden.

Je gaat steeds meer het licht zien

Je krijgt ook de kans om uit te blinken, te laten zien wat je waard bent en misschien zelfs leiding te geven aan anderen, omdat je goed in staat bent het grote geheel te zien. Als dienende leider zou je in deze extreme tijd zelfs een nieuw carrièrepad kunnen inslaan. Niet omdat je wilt scoren voor jezelf, vanuit egocentrische drijfveren, maar omdat je vanuit liefde iets voor anderen wilt betekenen. Het wordt misschien geen voorspelbaar carrièrepad en je kunt een tijd twijfelen of dit echt de bedoeling is, maar gaandeweg kun je steeds meer het licht zien, waarom dit wel op je pad moest komen.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit
Kreeft? In april draag je spirituele inzichten en wijsheid uit