Stier? Dit is jouw horoscoop voor februari

Stier? Dit is jouw horoscoop voor februari Stier? Dit is jouw horoscoop voor februari Stier? Dit is jouw horoscoop voor februari

Help anderen bij het oplossen van hun morele dilemma’s, steady Stier. 

Als de onzekerheid toeneemt, hebben we mensen nodig met een zuiver moreel kompas, mensen die zich niet laten meeslepen door de waan van de dag, maar die ten allen tijde hun ogen naar binnen en naar boven durven richten. Zo bereik je puurheid in alles wat je doet en je houdt vast aan het goddelijke of hogere principe.

Op jou kun je bouwen

Zo kun je een voorbeeld zijn voor anderen omdat je je niet van de wijs laat brengen. Steeds ga je bij jezelf te rade: wat is het beste om in deze situatie te doen? Je helpt anderen bij het oplossen van hun morele dilemma’s en dat maakt je tot iemand waar mensen op kunnen bouwen, bij wie ze goede raad zoeken. Want wat je vandaag zei en vond, vind je morgen nog steeds.

Dat neemt niet weg dat jij heel goed begrijpt dat er grote veranderingen nodig zijn. Hoewel je eigenlijk vasthoudt aan traditionele ideeën over goed en kwaad, kunnen die door anderen worden gezien als vernieuwend en revolutionair. Dat komt door Uranus die in het teken Stier staat. Dat betekent ook: ‘als je maar lang genoeg wacht, komt alles van vroeger weer in de mode’. Ook op sociaal gebied, en dat zie jij heel sterk.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is je grote februari-horoscoop
Dit is je grote februari-horoscoop