Zorg deze maand goed voor jezelf én voor je geliefden, Stier!

Zorg deze maand goed voor jezelf én voor je geliefden, Stier! Zorg deze maand goed voor jezelf én voor je geliefden, Stier! Zorg deze maand goed voor jezelf én voor je geliefden, Stier!

Als jouw partner deze maand met een herfstgriepje in bed beland, is het zaak dat je goed voor je partner, maar ook voor jezelf zorgt Stier. Met jouw positiviteit is iedereen er vast zó weer bovenop. 

Laat je bezorgdheid varen

De partner van Stier kan in oktober niet goed in zijn of haar vel zitten. Dat vraagt van jou om hem of haar te verzorgen en extra aandacht te geven. Of het nu griep is of de aankomende winterdip, de ander heeft je nu echt nodig, ook al doen ze flink. Wel is het belangrijk dat je niet overdrijft met je bezorgdheid. Je partner schiet er niets mee op als hij (zij) een graadje verhoging heeft en jij meteen achter de computer duikt om de meest gruwelijke ziektebeelden op te diepen.

Gematigde zorgzaamheid

Het belangrijkste is dat je er voor hem (haar) bent, citroenen uitperst en dat je optimisme en vrolijkheid brengt. Daar knapt iedereen van op. Daarom zal je dus ook goed voor jezelf moeten zorgen, want alleen als jij in topconditie bent, kun je de ander geven wat hij of zij nodig heeft. Je kunt niet elke verkoudheid voorkomen, maar als de basis goed is, ben jij er snel bovenop. En anders zit er niks anders op dan samen uitzieken in bed. Misschien is dat de manier van het universum om te zeggen dat het tijd is voor wat quality time in je relatie…

Meer lezen?

  • Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier
  • Hier vind je alle horoscopen van de maand september 2019
  • Horoscoop Ram: toon in oktober meer empathie
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober
Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober