Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober

Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober Tweelingen? Wakker je onderliggende passie aan in oktober

Ondanks het grauwe weer, heeft de herfst ook altijd een hoop mooie kleuren en warmte te bieden. Pas deze warmte toe in je relatie, Tweelingen. Die vonk tussen jullie is er namelijk nog steeds. 

Meer tijd voor in de slaapkamer

De Zon en Mars geven jouw relatie een krachtige impuls. Je partner kijkt je ineens aan met andere, van passie fonkelende ogen. En dat maakt ook bij jou het nodige los. Het is net alsof je opnieuw verliefd aan het worden bent op de man (of vrouw) die je al jaren als je partner ziet. Dus vertrouw op een fijne dosis slaapkamergeluk.

Die verliefdheid zit er nog steeds

Op zich is verliefdheid een hormonaal proces, waarbij in je brein stofjes vrijkomen die je in de armen van de ander drijven. Maar het verliefde gevoel is ook iets dat we zelf kunnen stimuleren of voeden. Mensen die hun hele leven lang verliefd blijven op één partner (en wie wil dat nu niet) zijn hier van nature goed in.

De Kamasutra bevat technieken om deze gevoelens op te wekken. In oktober gaat het misschien spontaan, maar waarom zou je niet proberen deze gevoelens voor je partner te koesteren, waardoor je ook in november en de rest van je leven meer van elkaar geniet? Dat doe je door bewust de focus te leggen op alles wat hem speciaal maakt. Of door samen het genoemde Indiase liefdesboek te bestuderen. En natuurlijk: ook voor de single-Tweelingen heeft oktober een soort liefdesverhaal in petto.

Meer lezen?

  • Heb jij een passie voor astrologie? Zo herken je ieder sterrenbeeld in jouw omgeving.
  • Zo gebruik je mindfulness voor een beter seksleven
  • Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ga in oktober samen cocoonen, Kreeft
Ga in oktober samen cocoonen, Kreeft