Terug naar overzicht

Tweelingen, werk je nog wel aan je hogere bouwplannen?

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Tweelingen, werk je nog wel aan je hogere bouwplannen?

Er kan iemand verschijnen die jouw leven op zijn kop zet.

Vanaf mei bevindt de Noordelijke Maansknoop zich in jouw teken Tweelingen. Dit punt is in de horoscoop sterk verbonden met de bestemming van de ziel. Hij zal meerdere keren op je deur kloppen met de vraag of je nog op koers ligt. Werk je nog wel aan je hogere bouwplannen? Of ben je te veel gehecht geraakt aan aardse zaken die er uiteindelijk niet toe doen?

De Noordelijke Maansknoop heeft een aantal methodes in huis om je bewust te maken van je positie. De vraag waar je naartoe gaat, kan steeds door je hoofd schieten als een soort achtergrondmuziekje, waardoor je steeds bewuster wordt van de noodzaak tot verandering.

Er kan ook iemand verschijnen die jouw leven op zijn kop zet: een kind, een nieuwe partner, een leraar. Hoewel je merkt dat je – met dank aan deze persoon – de controle verliest, voel je ook dat je niet anders wilt dan dat deze persoon nu in je leven is. Je bent bereid risico’s te nemen waar je een jaar geleden niet eens over gepeinsd had.

Gouden Dienblad

Een andere methode die de Maansknoop hanteert is dat hij een buitenkans uit zijn hoge hoed tovert. Een aanbod dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Je krijgt het leven waarvan je altijd droomde op een gouden dienblad aangereikt. Waardoor je opeens in een heel diep konijnenhol valt, net als Alice in Wonderland. Is dat spannend? Natuurlijk, maar de sterren beloven dat je geen spijt krijgt als je ‘ja’ zegt tegen een uitnodiging van de Noordelijke Maansknoop.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen