Terug naar overzicht

Zielshoroscoop Kreeft: bereid je voor op een grote transformatie

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Zielshoroscoop Kreeft: bereid je voor op een grote transformatie

Door de beproevingen van het leven te accepteren en bereid te zijn om aan je innerlijke transformatie te beginnen, open je nieuwe wegen.

Pluto is al een aantal jaren bezig om jou voor te bereiden op een grote transformatie. Die transformatie is dit of anders volgend jaar waarschijnlijk voltooid, tenminste als je niet te veel tegenstribbelt. Transformatie klinkt namelijk als ‘verandering’ en dat vindt het gewoontedier Kreeft bijzonder lastig. Misschien begrijp je niet helemaal waarom je de afgelopen jaren van die intense en moeilijke dingen moest meemaken. Misschien lijkt het oneerlijk dat anderen een makkelijk leven hebben en jij niet. Maar als je het eens anders zou bekijken, als je eens zou ontdekken dat die beproevingen er niet zijn om jou te plagen, maar om jou te helpen om dichter bij je ware zelf en je zielsbestemming te komen? Dan is het een proces dat je kunt weigeren of accepteren. Door het te accepteren en bereid te zijn om aan de innerlijke transformatie te beginnen die de kosmos van jou vraagt, open je nieuwe wegen waardoor je een vorm van geluk kunt vinden die dieper gaat dan een glaasje wijn bij zonsondergang.

De ware jij

Binnenkort is het gedaan met de soms pijnlijke pijlen die Pluto op je heeft afgevuurd. En dan is het goed om tegen jezelf te kunnen zeggen: ‘ik heb elke ervaring tot op het diepst doorleefd. Ik ben overeind gebleven en heb mijn innerlijke kracht aangeboord en nu is het tijd om vanuit mijn ware ik het leven in de ogen te kijken en me niet langer te verbergen’.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen