Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten

Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten

Jupiter kan je spontaan te hulp schieten. 

Eigenlijk gaat bij Vissen alles over spiritualiteit en met Neptunus in Vissen is dat besef nog sterker aanwezig dan normaal. Je ziet nooit alleen de materiële kant van dingen, je kijkt altijd meteen zes niveaus verder dan je neus lang is. Daardoor ‘weet’ je dingen over anderen, over het leven. Er is een compleet begrip aanwezig voor wat wij als mensen op aarde te leren hebben. Daarom kun jij in één leven (een van de vele, Vissen zijn vaak een ‘oude’ ziel) een enorme afstand afleggen op zielsniveau. Je kunt een ontwikkeling doormaken van het ene naar het andere uiterste, van slachtoffer tot hulpverlener bijvoorbeeld, of van atheïst tot boeddhist. Het leven is voor jou een caleidoscoop en je wilt alle facetten ervan doorgronden.

Grote stappen

In 2020 kun je een paar reuzensprongen maken, omdat er meerdere momenten zijn waarop Jupiter opeens zijn hulp aanbiedt en jou spontaan en onverwacht verder helpt. Dat kun je merken als er een goeroe op je pad komt die met jou zijn of haar levensgeheimen deelt. Dat kun je ook merken aan je eigen houding, die positief is en vol vertrouwen. Daarom kun je grote stappen zetten bij het oplossen van slepende Vissen-problemen als verslaving of een relatie waarin er misbruik van je wordt gemaakt. Mochten dergelijke problemen spelen in jouw leven, dan kun je tegen het einde van 2020 zelfs terugkijken op een jaar waarin je eindelijk écht voor jezelf deed, wat je altijd gratis en in overvloed voor anderen deed.

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Nieuwe maan in Ram: dit is je maanhoroscoop
Nieuwe maan in Ram: dit is je maanhoroscoop