Volle maan in Weegschaal: het astrologisch nieuwjaar breekt aan

Volle maan in Weegschaal: het astrologisch nieuwjaar breekt aan Volle maan in Weegschaal: het astrologisch nieuwjaar breekt aan Volle maan in Weegschaal: het astrologisch nieuwjaar breekt aan

Op zondag 28 maart is het weer volle maan, om 18:48 uur stipt is de mooie maan zichtbaar. Dit keer staat hij in het teken van de charmante en onbevangen Weegschaal. Leer deze maand je gevoelens te delen met mensen die dichtbij je staan, good or bad feelings. Geloof dat je jezelf kunt zijn, ondanks de verwachtingen van anderen.

Volle maan in Weegschaal

Deze maand staat de zon in Ram tegenover de maan Weegschaal. Het Ram-seizoen breekt aan, ook wel astrologisch nieuwjaar genoemd. Dit betekent dat de maan een aantal prachtige energieën voor genezing, bescherming en harmonie onze kant op kan sturen. Het bijzondere aan deze volle maan is dat Venus, Cheiron en de zon allemaal op dezelfde lijn zullen staan. Daarbij vormt de maan in Weegschaal samen met Saturnus en Mars de grote driehoek. Geniet en voel de energie van deze volle maan, hij zal dichtbij onze aarde staan.

Evenwicht

Deze maanstand spoort ons aan om balans te vinden tussen je eigen behoeften en de behoeften van onze naasten. Vind je het moeilijk om hier evenwicht in te vinden? Dan is dit de mogelijkheid om het recht te zetten. Maak tijd vrij voor je verwaterde hobby waar je altijd energie van kreeg. Of vind een moment om even alleen te zijn. Maar wees niet afstandelijk. Dit zal jullie band alleen maar doen versterken.

Wegduwen

We kunnen niet altijd kiezen hoe we ons voelen. Tijdens de volle maan in Weegschaal komen er niet alleen maar gelukkige emoties naar boven. Vind een weg om hier mee om te gaan, duw het niet weg. Probeer ze onder ogen te zien en te verwerken, je zult je achteraf veel sterker voelen. Praat erover met betekenisvolle mensen om je heen.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Slapen tijdens de volle maan

Door op tijd naar bed te gaan geef je jezelf de ruimte om aan de nacht te wennen en om rustig de slaap te kunnen vatten. Het is dan niet erg dat je nog even ligt te woelen of dat je nog niet moe bent. Lees een paar hoofdstukken in een boek of geef jezelf een zachte handmassage. Door te stoppen met praten en in stilte te ontspannen kan je lijf zich langzaam instellen op de nacht. Wees niet gefrustreerd als er af en toe weer een gedachte opborrelt: dat kan gebeuren rondom volle maan. Lukt het echt niet om tot rust te komen? Kalmeer dan je lichaam en geest met een slaapritueel.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’
Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’