Terug naar overzicht

21 maart: volle supermaan in Weegschaal

Categorie
21 maart: volle supermaan in Weegschaal

Op 21 maart staat de volle supermaan rond 3 uur in de ochtend in het teken Weegschaal. Onder het licht van deze maan wordt je gevraagd om eens onder de loep te nemen hoe jij jouw energie besteedt.

Dit is de derde supermaan die we dit jaar mogen ervaren en tegelijkertijd de laatste van het trio. Bij een super maan staat de maan dichterbij de aarde, waardoor haar licht en energie feller op onze planeet schijnen.

Nieuw hoofdstuk

Deze reeks van supermanen moedigt je aan om je af te stemmen op je intuïtie, om je vrouwelijke energie te versterken en om alles wat je tegenhoudt los te laten. De manen bereiden je voor op het nieuwe hoofdstuk dat voor ons ligt en begint met de zonnewende, het begin van het astrologische jaar.

Je wordt gevraagd om het oude los te laten, zodat je met een schone lei aan deze nieuwe cyclus mag beginnen. Je start weer bij nul, het getal dat in de numerologie staat voor de oneindige potentie, voor mogelijkheden. Inderdaad, tijdens deze super maan staat de kosmos bol van nieuwe kansen en capaciteit.

Je voelt je geactiveerd en laadt je op voor de nieuwe cyclus. Hij stemt je energie zodat jij op dezelfde lijn komt te zitten als de energiegolf die gepaard gaat met dit nieuwe hoofdstuk. We betreden een energieveld dat hoger is dan we tot nu toe hebben mogen ervaren. Het is een energie die je wakker schudt en je laat zien wat je allemaal in je mars hebt en wat jouw mogelijkheden zijn.

Herindeling van energie

Ga eens na, hoe gebruik jij jouw energie? Voor dingen die je vervullen van vreugde en waar je steeds weer nieuwe energie van krijgt? Of voor dingen die je juist leegzuigen en jouw potentie en mogelijkheden verspillen?

Ja gaat inzien dat het tijd is om die laatste categorie los te laten. Je wordt je bewust van hoe belangrijk het is om jouw energie te beschermen en te sturen, in plaats van dat de buitenwereld met jouw energie aan de haal gaat.

Laat het maanlicht van deze supermaan recht in je hart, geest, lichaam en ziel schijnen. Zodat je je eigen waarheid ziet en je duidelijk voor je krijgt wat jou écht energie geeft. Onder deze maan blijft er niets verborgen. De antwoorden die je zoekt verschijnen uit het niets en je weet precies waar er verandering nodig is. Nu is het aan jou om te beslissen hoe je die verandering teweeg gaat brengen.

Meer lezen?

Door anderen gelezen