Boogschutter? Dit heeft 2021 in petto voor jouw ziel

Boogschutter? Dit heeft 2021 in petto voor jouw ziel Boogschutter? Dit heeft 2021 in petto voor jouw ziel Boogschutter? Dit heeft 2021 in petto voor jouw ziel

Lieve Boogschutter, lees hier wat 2021 voor jouw ziel zal betekenen en waar de magie voor jou in zit.

Neptunus in Vissen heeft voor jou een boodschap: het is tijd om je te verbinden met je roots, vooral als je zit met vragen over je herkomst of als er in je jeugd sprake is van veel geheimen. Dat blijkt niet alleen voor jou een helende ervaring, maar voor je hele familie of gezin. Als het je lukt om met een zachte liefdevolle blik te kijken naar de dingen die je eerder moeilijk of pijnlijk vond, vindt een soort bevrijding plaats, dat doorwerkt in jouw gevoel van thuiszijn. Dan kan het weleens zijn dat de eeuwige vagebond in jou eindelijk een plek vindt waarmee hij of zij zich wil verbinden. Een plek die veilig en vertrouwd voelt en die helemaal van jou is.

Het is wijs om in te gaan op dit aanbod van Neptunus, want waarschijnlijk heb je al een aantal jaren het gevoel dat je geen vaste grond onder je voeten hebt. Dat heeft niets te maken met de realiteit, maar alles met deze spirituele queeste die je nog niet tot een einde hebt gebracht. Dus waar is het wachten op?

De magie van dit jaar zit voor jou in thuiskomen: home sweet home.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok
Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok