Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok

Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021, Steenbok

Lieve Steenbok, lees hier wat 2021 voor jouw ziel in petto heeft en waar de magie voor jou in zit.

Met de transformerende planeet Pluto al een aantal jaren in Steenbok kun jij transformerende ervaringen hebben doorgemaakt. Dat kan op elk gebied van je leven zijn geweest. Naast fysiek, kan het ook zijn dat je de afgelopen jaren van huis, carrière of partner bent veranderd. En in alle gevallen ging het waarschijnlijk om een intense ervaring en de noodzaak van loslaten op diep niveau. Maar voor de meeste Steenbokken geldt dat die ervaring is afgerond en dat ze sterker en veerkrachtiger mogen uitkijken naar de rest van hun leven. Al zijn er ook late Steenbokken (geboren na 10 januari) die er nog middenin zitten. Maar ook dan weet je nu: je bent onderweg naar een heel fijne periode.

Neptunus in Vissen geeft jou een soort verfijning mee op het gebied van de communicatie. Je hoort niet alleen wat mensen zeggen, maar ook wat ze eigenlijk bedoelen, de zinnetjes tussen de zinnetjes. En als ze het niet zeggen, dan zie je wel aan hun lichaam hoe ze zich voelen, of wat er eigenlijk met ze aan de hand is. Je zou ook gedichten of verhalen kunnen schrijven waarin een spirituele boodschap versleuteld zit, alsof je een doorgeefluik bent van een hogere energie.

De magie van dit jaar zit voor jou in communicatie, de schoonheid van (lichaams)taal.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel
Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel